Friday, July 10, 2009

Bengkel Kesihatan

Kali ni Wanda telah mengadakan bengkel kesihatan... Dr. Sharifah, PAkar Sakit Puan & Perbidanan dari Ipoh Specialist telah dijemput untuk bagi ceramah bertajuk 'Kanser Servik'....


Pn Linda sdg memberi kata2 aluannya...


Diyana sebagai MC pada hari tu.



Kami telah diberi penerangan berkenaan definisi sebenar Kanser Servik.. KAnser ni biasanya akan menyerang wanita2 yg telah berkawin... sbb itu pentingnya penjagaan kesihatan dan kebersihan diri... rajin2 kan diri pegi buat check-up di hospital (Ujian Pap smear)..


Pada hari itu juga, Puan Aznee sempat buat sedikit penerangan mengenai produk penjagaan wanita... iaitu 'Bio Sanitary Pad'.... mcm2 kebaikannya...so, kalu nak order boley la contact Pn Aznee yer...




Makanan tengahari kami pada hari tu di masak & di bantu oleh Bos kami & Isterinya... sedap sangat.... terima kasih En. Radzuan & Isteri.... Terima Kasih daun keladi...next time, kami nak lagiiiiiiiii.... heheheheh


Tengok...betapa berseleranya ahli wanda mkn tenghariii...huhu...






























ShoutMix chat widget

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...